Juice & Mikko: Parasta ennen

Juice & Mikko: Parasta ennen

Juice & Mikko: Parasta ennen
- Boheemin ja senaattorin viimeisen levyn tuotto Juicen Kirjaston Tuki ry:lle


Juice Leskinen ja Mikko Alatalo päättivät Boheemi ja Senaattori-kiertueensa Tampere-taloon marraskuussa 2004. Tälle CD:lle on koottu vielä kerran parhaat palat tuosta tv-konsertista. Biisit ja miehet olivat klassikoita. Tuntuu kuin tuona marraskuun iltana olisi kaikki loksahtanut kohdalleen. Koska vanha mestari pani parastaan, myös Mikko innostui nuoruusvuosiensa suorituksiin falsetteineen. Kaverukset tekivät CD:lle myös bonusbiisejä. Uusintaversio ‘Klovni heittää veivin’ jäi Juicen viimeiseksi levytykseksi.

Mikko on kertonut, että hän halusi Tampere-talon konsertissa kattaa ”Mestarille” pöydän: parhaat olosuhteet ja parhaat soittajat! Kuulemme vanhat biisit aikuisten miesten versiona. Tällaista oli ”Parasta ennen”. Kiitokset Juice Leskisen perikunnalle, että saimme julkaista uudelleen nämä nauhat.

Tämä levy on paitsi kunnianosoitus hienoille taiteilijoille myös tapa hankkia rahoitusta Juicen Kirjastolle. Juicen yli 2 300 teosta käsittävä kotikirjasto on tallennettu Tampellan alueella Tampereella toimivan Viola-kodin yhteydessä olevaan juhla- ja kokoustilaan. Juicen Kirjaston Tukiyhdistyksellä on tavoitteena rakentaa vuoden 2017 aikana kirjaston yhteyteen pysyvä näyttely Juicen Leskisen elämästä ja tuotannosta. Ostamalla tämän levyn Juicen Kirjastolta tai reinokauppa.fi digikaupasta varmistat, että koko levyn myyntihinta ohjataan Juicen Kirjastolle ja mahdollistat pysyväisnäyttelyn toteutumisen .

Kiitos Mikko.

Juice Leskisen Kirjaston Tukiyhdistys

Juice & Mikko: Parasta ennen

Juice & Mikko: Parasta ennen

 

lisätiedot

  

10.00 €


 Ostoskori

Reinokauppa (Roavvoaivi Oy), Kerantie 19, 81720 Lieksa, Finland
puh. 050 4412833, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@reinokauppa.fi
Viimeksi päivitetty 2017-03-29 09:13:49